Om designers

Våra designers

Vi på Linelli är stolta över att samarbeta med några av världens mest ledande designers. I vårt breda sortiment finns både enkla och exklusiva kollektioner där vi kan erbjuda brudklänningar mellan 3 000 kr till 30 000 kr. Vi klär upp dig till din stora dag oavsett din budget!

Nedan presenteras några av våra designers. Besök gärna även deras hemsidor för mer inspiration!

Martine Harris

Martine Harris är huvuddesigner och verkställande direktör för bl.a. märkena Stella York och Martina Liana. I en intervju sade hon att hennes vision som designer var att skapa ett couturemärke där skräddarsydda bröllopsklänningar var bevis på högsta kvalité och en fantastisk design. Idag är hon en av de mest framgångsrika klänningsdesigners. Hennes brudklänningar har klätt kvinnor världen över och den nyaste kollektionen är alltid snäppet bättre än den senaste.

Besök hennes hemsida genom att klicka här och låt dig inspireras av flera märken och hundratals olika klänningsmodeller!

Veni Infantino

Veni Infantino är designern bakom märkena Ronald Joyce och Victoria Jane. Hennes passion för mode och design började redan redan utvecklas i tonåren, en inriktning ärvd av sin italienska farmor. Veni Infantino tog examen vid London College of Fashion och har sedan dess utvecklats till att bli internationellt hyllad desiger.

Utmärkande för hennes design är elegans och kvinnlighet. Hennes skapelser är alltid av handplockade tyger och är bevis på fantastiskt handarbete. Veni Infantino skapar en alltid en unik och obestridligen sofistikerad look.

Besök hennes hemsida genom att klicka här och låt dig inspireras av flera märken och hundratals olika klänningsmodeller!

Madeline Gardner

Madeline Gardner är en internationellt erkänd klänningsdesigner från New York. Efter sin examen vid “Fashion Institute of New York City”, mognar en designer som kommer att fascinera välden med sin unika design. Idag är Madeline Gardners Design Studio baserad i New York och det är där de mest fantastiska klänningar tar form.

Kollektionen är inspirerad av väldens glamorösa stad, New York, och erbjuder modern och elegant design.

Besök hennes hemsida genom att klicka här och låt dig inspireras av hundratals olika klänningsmodeller!

Donna Salado & Mark Lesley

Donna Salado och Mark Lesley är huvuddesigners bakom märket Mark Lesley. Donna Salado fokuserar väldigt mycket på designen. Det är en så kallat ”Couture Brand” där hög design möter spännande material och fint handarbete. Salado lägger mycket fokus på klänningarnas skärning och hon inriktar sig mycket på att framhäva den feminina siluetten.

Den senaste kollektionen består av många nya former och siluetter, kollektionen är väldigt kroppsnära, feminin och mjuk. Strukturen är överlag mjukare vilket gör att klänningen följer kroppen och då många brudar letar efter moderna, lättare klänningar som är följsamma har Mark Lesley tagit till vara på det i den senaste kollektionen. Ett av Marks favoritmaterial är chiffong och i den senaste kollektionen av brud- och tärnklänningar ser vi mycket av det materialet.

– Jag älskar hur det faller snyggt och hur vi kan experimentera med materialet genom att vika eller tvinna det berättar Mark.

Besök deras hemsida genom att klicka här och låt dig inspireras av hundratals olika klänningsmodeller!